Byggföretag Karlstad

Byggföretag i Karlstad med lång erfarenhet inom nyproduktioner och renoveringar.

Ditt byggföretag i Karlstad

Vårt byggföretag i Karlstad  hjälper dig från start och planering tills att allt står klart och färdigt. För att kunna erbjuda våra kunder helhetskoncept har vi nära samarbeten med hantverkare runt omkring Karlstad. Våra snickare utför arbeten med kvalité och med service av högsta klass.

För många är det en milstolpe att äntligen förverkliga sin dröm om att bygga ett nytt hus, sommarstuga eller uthus. Men lika stor milstolpe kan det vara att äntligen ta tag i den renoveringen, lägga det nya taket eller att äntligen få upp platsbyggd förvaring. Oavsett anledning så hjälper vi dig så ditt projekt går smidigt och enkelt till.

Vi har lång erfarenhet av nybyggnationer, tillbyggnationer, takbyte och fasadbyte i Karlstad.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

1. Kontakt

Ta enkelt kontakt med vårt byggföretag i Karlstad genom att fylla i formuläret eller via telefon. Här har vi möjlighet att bolla idéer och tankar. Om vi inte svarar direkt, svarar vi så snart vi får möjligt.

2. Offert

För att vi ska kunna ge dig en så korrekt offert som möjligt, är det viktigt att du ger oss så mycket information som möjligt. Därefter ger vi dig en kravlös och gratis offert som du i lugn och ro kan läsa igenom och acceptera.

3. Projekt

Vid överenskommelse kommer våra snickare ut vid planerad tid. Under projektets gång är du ständigt uppdaterad om processen. Skulle det uppstå något under arbetets gång, kommer vi tydligt kommunicera detta innan vi tar nästa steg.

4. Besiktning

Vårt byggföretag i Karlstad är måna om att det arbete vi utfört hos dig är väl gjort. Därför innehar vi ett besiktningsdokument som vi följer efter att vi har avslutat ditt projekt. Givetvis kan du även anlita en extern besiktningsman för att säkerställa kvalitén.

Våra tjänster

Vårt byggföretag i Karlstad arbetar enbart med kvalitetsmaterial och lägger stor vikt på att hitta anpassade lösningar efter dina behov och önskemål. Vi tror på att kommunikation minskar problem och missförstånd. Därför är våra snickare noggranna med att vara tydliga.

Byggföretag som utför arbeten i både Säffle och Karlstad

Betong

Vi gjuter även betonggrunder och dylikt. En bra betong görs av erfarna och kunniga gjutare. Vi har långerfarenhet och kunskap för att kunna ge dig säkra och hållbara grunder. Utöver betong, arbetar vi även en hel del med murning. Vi ger dig det slutresultat du önskar.

Takbyte på tak i Karlstad

Tak

Det är viktigt att ditt tak är i bra skick för att skydda byggnaden. Därför bör man vara noggrann med att byta ut det vid behov. Har du ett tak som inte håller tätt? Då är det extra viktigt att du kontaktar oss så snabbt som möjligt för att undvika större problem och därmed högre kostnader.

fasadbyte av hus i Säffle

Fasad

En ful fasad ger ett tråkigt intryck. Idag finns det flera olika fasadmaterial. Vi har puts, trä, tegel, plåt och kalksandsten. Utöver detta används även skivmaterial och stenplattor. Vi har en bred kunskap av de allra flesta fasaderna. Låt oss sköta ditt fasadbyte i Karlstad.

Ombyggnationen i Säffle

Ombyggnation

Det kan finnas flera olika anledningar till varför en ombyggnation är på sin plats. Kanske är det för en bättre planlösning som efterfrågas eller en smidigare förvaring. Oavsett anledning kan du bolla idéerna med oss, för att i slutändan komma fram till det bästa.
Nybyggnation i Säffle

Tillbyggnation

Att bygga ut kan vara ett fantastiskt roligt projekt, men även krångligt. Anlitar du vårt byggföretag i Karlstad får du en helhetslösning, vilket innebär att vi tar hand om projektet från början till en färdig tillbyggnad. Vi samarbetar med övriga professionella hantverkare i Karlstad.

En nybyggnation på ett hus

Nybyggnation

Vid en nybyggnation hjälper vi dig från start och planering till att ditt hus står klart och färdigt. Däremot utför vi inte ritningsarbeten, men har kontakter som vi kan rekommendera. Vid en nybyggnation är det enbart du som sätter stopp för önskemål och idéer.

Nya fönster?

Vårt byggföretag i Karlstad erbjuder högkvalitativa, hållbara och varma fönster. Fönster som underhålls väl och som monteras i korrekt klimat kan bevaras i flera decennier utan att förlora sitt utseende.

I samband med fasadbyte i Karlstad kan du passa på att även se över fönster på den befintliga bostaden. Läs mer om våra fönster här.

Skandinaviska fönster

Skandinaviska fönster är fönster som under en lång tid tagits fram för att anpassa våra skandinaviska naturförhållanden. Vi erbjuder olika kombinationer för öppning – vridfönster, sidofönster, fast etc. Dessa fönster tillverkas i flera kombinationer. Det kan bestå av flera olika placerade profiler.Glas kan vada med eller utan spröjs samt indelas i separata paket.

Euro träfönster 92 mm

Europeiskt träfönster är fyra skikt av fingerskarvat virke. Fönster som bidrar till fönstrets värmeledningsegenskaper. Genom det kan man dessutom få en ramtjocklek på 48 mm, vilket behövs för montering av glaspaket. Vi erbjuder detta fönster beklätt i aluminium för mer ambitiösa kunder. Liksom alla andra euro-fönster öppnas det inåt

Euro träfönster 68 mm

68 mm fönster används främst på platser där värmeisolerings krav är lägre. Bland annat Jordbruks- och allmännyttiga lokaler. Euro träfönster 68 mm är en högkvalitativ produkt till ett bra pris vilket gör det populärt trots dess tunna glas. Vi använder samma aluminiumsystem som för 92 mm. Dessa kan målas enligt RAL färgkarta.

ROT-avdrag

När du anlitar vårt byggföretag i Karlstad kan du använda dig av ROT-avdraget. Det ger dig upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Kontakta oss för mer information eller läs på skattverket.se.

Ett byggföretag med kunden i fokus

Vi är ett byggföretag i Karlstad med noga utvalda snickare. Våra snickare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra ordentliga nybyggnationer och renoveringar av alla dess slag. Som snickare är man aldrig färdigutbildad, kontinuerligt utbildas därför våra snickare om branschens nya material, arbetssätt och tekniker. Resmile – ett byggföretag i framkant av branschen.

Vi finns i Karlstad med omnejd

Under åren har vi främst utfört byggprojekt i södra Värmland med utgångspunkt i Karlstad. Det är här vi har större delen av vår kundkrets. Skulle du önska ett större byggprojekt längre bort, kan du kontakta oss. Vi ser då över möjligheterna att hjälpa dig vad gäller snickare och tidsplanering.

Kontakta oss

Kontakta vårt byggföretag i Karlstad när du behöver en snickare.