Takbyte Karlstad

Behöver du hjälp med takbyte i Karlstad? Välkommen till oss på Resmile - En byggfirma i Karlstad med professionella snickare! Kontakta oss för att veta mer.

Takbyte i Karlstad

Är det dags för takbyte i Karlstad? Vi hjälper dig gärna. Med våra snickare i Karlstad blir ditt takbyte enkelt. När du anlitar oss lägger vi ner stor vikt på att hitta rätt tak för dig och dess behov. Hur ser arkitekturen ut på just din bostad? Vi hittar det tak som passar allra bäst för dig. Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss en gång för mycket.

Skräddarsytt takbyte i Karlstad

Det är ofta ett projekt att bara ta tag i ett projekt som takbyte. Vi jobbar för att ditt takbyte ska bli så enkelt som möjligt. Se hur processen vid ett projekt vanligtvis går till här. Dessutom är det extremt viktigt för oss att du vet vad som sker näst. Vid ett takbyte kan diverse olika saker dyka upp, vi gör inget förrän vi diskuterat alternativ med dig.

Så när det är dags för takbyte i Karlstad, anlita vårt byggföretag. Vi erbjuder ett skräddarsytt takbyte och lösningar som passar just ditt hem. Vill du har ett traditionellt tegeltak eller något mer modernt? Det fixar vi. Våra erfarna snickare vet vad de gör, tack vare den långa erfarenheten vi har av nybyggnationer, tillbyggnationer fasadbyte och takbyte Karlstad. 

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

1. Kontakt

Ta enkelt kontakt med vårt byggföretag i Karlstad genom att fylla i formuläret eller via telefon. Här har vi möjlighet att bolla idéer och tankar. Om vi inte svarar direkt, svarar vi så snart vi får möjligt.

2. Offert

För att vi ska kunna ge dig en så korrekt offert som möjligt, är det viktigt att du ger oss så mycket information som möjligt. Därefter ger vi dig en kravlös och gratis offert som du i lugn och ro kan läsa igenom och acceptera.

3. Projekt

Vid överenskommelse kommer våra snickare ut vid planerad tid. Under projektets gång är du ständigt uppdaterad om processen. Skulle det uppstå något under arbetets gång, kommer vi tydligt kommunicera detta innan vi tar nästa steg.

4. Besiktning

Vår byggfirma i Karlstad är måna om att det takbyte vi utfört hos dig är väl gjort. Därför innehar vi ett besiktningsdokument som vi följer efter att vi har avslutat ditt projekt. Givetvis kan du även anlita en extern besiktningsman för att säkerställa kvalitén.

Tjänster

Vår byggfirma i Karlstad arbetar enbart med kvalitetsmaterial och lägger stor vikt på att hitta anpassade lösningar efter dina behov och önskemål. Vi tror på att kommunikation minskar problem och missförstånd. Därför är våra snickare noggranna med att vara tydliga. Du kan även klicka här för att se några av våra tidigare arbeten.

Takbyte på tak i Karlstad

Takbyte

När du går i tankarna av ett takbyte är vi ditt självklara val. Skulle du dessutom ha ett tak som inte håller tätt är det extra viktigt att du tar kontakt med oss så snabbt som möjligt. Väntar du, blir det med högsta sannolikhet dyrare. Vi är proffs på takbyte och omläggning.

Byggföretag som utför arbeten i både Säffle och Karlstad

Betong

Vi gjuter även betonggrunder och dylikt. En bra betong görs av erfarna och kunniga gjutare. Vi har långerfarenhet och kunskap för att kunna ge dig säkra och hållbara grunder. Utöver betong, arbetar vi även en hel del med murning. Vi ger dig det slutresultat du önskar.

fasadbyte av hus i Säffle
En ful fasad ger ett tråkigt intryck. Idag finns det flera olika fasadmaterial. Vi har puts, trä, tegel, plåt och kalksandsten. Utöver detta används även skivmaterial och stenplattor. Vi har en bred kunskap av de allra flesta fasaderna. Låt oss sköta ditt fasadbyte i Karlstad.
Ombyggnationen i Säffle

Ombyggnation

Önskar du en annan planlösning i ditt hem? Eller behöver du en smidigare förvaring? Då kan en ombyggnation vara det du behöver. Kontakta oss redan idag med dina idéer, så hjälper vi dig att komma fram till de bästa lösningarna.

Nybyggnation i Säffle

Tillbyggnation

Att bygga ut kan vara ett fantastiskt roligt projekt, men även krångligt. Anlitar du oss får du en helhetslösning, vilket innebär att vi tar hand om projektet från början till en färdig tillbyggnad. Vi samarbetar med övriga professionella hantverkare i Karlstad.

En nybyggnation på ett hus

Nybyggnation

Vid en nybyggnation hjälper vi dig från start och planering till att ditt hus står klart och färdigt. Däremot utför vi inte ritningsarbeten, men har kontakter som vi kan rekommendera. Vid en nybyggnation är det enbart du som sätter stopp för önskemål och idéer.

Nya fönster?

Vårt byggfirma i Karlstad erbjuder högkvalitativa, hållbara och varma fönster. Fönster som underhålls väl och som monteras i korrekt klimat kan bevaras i flera decennier utan att förlora sitt utseende.

I samband med takbyte i Karlstad kan du passa på att även se över fönster på den befintliga bostaden. Läs mer om våra fönster här.

Skandinaviska fönster

Skandinaviska fönster är fönster som under en lång tid tagits fram för att anpassa våra skandinaviska naturförhållanden. Vi erbjuder olika kombinationer för öppning – vridfönster, sidofönster, fast etc. Dessa fönster tillverkas i flera kombinationer. Det kan bestå av flera olika placerade profiler. Glas kan vada med eller utan spröjs samt indelas i separata paket.

Euro träfönster 92 mm

Europeiskt träfönster är fyra skikt av fingerskarvat virke. Fönster som bidrar till fönstrets värmeledningsegenskaper. Genom det kan man dessutom få en ramtjocklek på 48 mm, vilket behövs för montering av glaspaket. Vi erbjuder detta fönster beklätt i aluminium för mer ambitiösa kunder. Liksom alla andra euro-fönster öppnas det inåt

Euro träfönster 68 mm

68 mm fönster används främst på platser där värmeisolerings krav är lägre. Bland annat Jordbruks- och allmännyttiga lokaler. Euro träfönster 68 mm är en högkvalitativ produkt till ett bra pris vilket gör det populärt trots dess tunna glas. Vi använder samma aluminiumsystem som för 92 mm. Dessa kan målas enligt RAL färgkarta.

ROT-avdrag

När du anlitar oss för takbyte i Karlstad kan du använda dig av ROT-avdraget. Det ger dig upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Kontakta oss för mer information eller läs på skattverket.se.

Takbyte i Karlstad med kunden i fokus

Vi är en byggfirma med noga utvalda snickare. Våra snickare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra ordentliga nybyggnationer och renoveringar av alla dess slag. Som snickare är man aldrig färdigutbildad, kontinuerligt utbildas därför våra snickare om branschens nya material, arbetssätt och tekniker. Resmile – ett byggföretag i framkant av branschen.

Vi finns i Karlstad med omnejd

Under åren har vi främst utfört byggprojekt i södra Värmland med utgångspunkt i Karlstad. Det är här vi har större delen av vår kundkrets. Skulle du önska ett större takbyte längre bort, kan du kontakta våra snickare i Karlstad. Vi ser då över möjligheterna att hjälpa dig vad gäller snickare och tidsplanering.

Tidigare projekt

Nyfiken på våra tidigare arbeten och projekt? Här får du bara ett litet smakprov, men om du vill se mer så kan du alltid besöka vår Instagram eller Facebook. Anlita vårt byggföretag när du är redo för fasadbyte i Karlstad!

Kontakta oss för takbyte i Karlstad!

072-227 06 90

Ring våra snickare

Offertformulär

Få en gratis offert

Fabriksgatan 18, 66 133 Säffle

Hitta oss här